‘Met een glimlach
naar een nieuwe job

Outplacement

Ben je een werkgever die zijn ontslagen werknemer alle kansen wil bieden om een nieuwe job te vinden? Ben je een ontslagen werknemer die een professionele en individuele begeleiding wil krijgen in jouw zoektocht naar een nieuwe uitdaging?

Van ontslag naar glimlach, onze aanpak

We gaan samen op zoek naar een nieuwe job of zelfstandige activiteit die het best aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses zodat je vol vertrouwen én met een GLIMLACH opnieuw aan de slag kan.

Zij vonden hun GLIMLACH terug

AIDA

Wat een ongelooflijke zoektocht naar de juiste job. Ik ging van het ene uiterste naar de andere. Enerzijds wou ik iets avontuurlijks, niet alledaags. Anderzijds wou ik een veilige job door een zekere routine. Vertrouwen, veiligheid en respect waren belangrijker dan een functie. In plaats van op zoek te gaan naar de job die ik wou doen heb ik een top bedrijf gevonden met de zelfde waarden en normen. Alleen maar lof over UPENDI om me te helpen tijdens mijn persoonlijke zoektocht.

NATHALIE

Na mijn ontslag, bleef ik achter met een wrang gevoel, ontgoocheld, al die jaren gewerkt met inzet en nu zomaar aan de kant gezet. De sessies gestart met een dubbel gevoel. Gina gaf me de ruimte en de tijd, om te ontdekken waar ik naar toe wou en vooral wanneer. De één op één gesprekken hebben mij over de streep getrokken, gemotiveerd en getriggerd om totaal out of the box te denken. In alle eerlijkheid kan ik zeggen dat ik dankzij de fantastisch ondersteuning van Gina een nieuwe job gevonden hebben. Haar eerlijkheid, rust en geduld heeft ervoor gezorgd dat ik mijn visie over outplacement moest herzien. Bij Gina gaat om meer dan alleen "op zoek gaan naar een nieuwe job"!

HELLA

Ik wil je van harte te bedanken voor alle aangename, leerrijke, interactieve sessies van het afgelopen jaar, en vooral voor je positivisme, je energie, je luisterend oor en jouw ondersteuning in alle fasen van het traject.

Jouw outplacement-experte