‘Met een glimlach
jouw toekomst tegemoet’

Studiekeuzebegeleiding of studieheroriëntatie

Wat kan ik? Wat wil ik? Welke studierichting sluit hierbij het best aan?

Van studiekeuzevraag naar glimlach, onze aanpak

We gaan samen op zoek naar de studierichting die het best aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses zodat je met volle goesting én met een GLIMLACH jouw studies aanvat.

Zij studeren met een GLIMLACH

THIBAULT

Een tijdje geleden ben ik bij jou langsgekomen i.v.m. mijn studiekeuze. Ik twijfelde of interieurinrichter mijn ding zou zijn. Ik wil jou bij deze eens laten weten dat ik mij rot amuseer en zelfs hogere scores behaal dan in mijn bacheloropleiding. (minimum 80%)

MANU

Eind augustus heeft u mij geholpen voor het uitkiezen van een studierichting, omdat het toen voor mezelf nogal moeizaam verliep. Na lang zoeken en vele ondervragingen had ik besloten Media & Entertainment Business te studeren aan Thomas More Mechelen. Onlangs heb ik mijn examenresultaten binnengekregen, waaruit bleek dat ik op 8 examens en 10 examenopdrachten volledig geslaagd was! Hierbij een bedankje voor het helpen kiezen van een studierichting die ik graag volg en waar ik geen medische hulpmiddelen nodig heb om succesvol te studeren!

MARIE-JULIE

Deze zomer ben ik samen met u op zoek gegaan naar de juiste studierichting voor mij. Bij deze wil ik graag even laten weten, nu de eerste examenperiode achter de rug is, dat ik enorm tevreden ben met de keuze die we gemaakt hebben. Ik ben namelijk voor al mijn vakken geslaagd! Laten we hopen dat het ook in het tweede semester zo verder zal verlopen!

UPENDI

Jouw studiekeuzebegeleiders

Sint-Pieters-Leeuw