‘Met een glimlach
jouw toekomst tegemoet’

Studiekeuzebegeleiding of studieheroriëntatie

Wat kan ik? Wat wil ik? Welke studierichting sluit hierbij het best aan?

Van studiekeuzevraag naar glimlach, onze aanpak

We gaan samen op zoek naar de studierichting die het best aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses zodat je met volle goesting én met een GLIMLACH jouw studies aanvat.

Zij studeren met een GLIMLACH

Axelle

Ik wist eerst totaal niet wat ik in het hoger onderwijs ging doen, dankzij de studiekeuzebegeleiding ben ik nu 100% zeker van mijn keuze.

MANU

Eind augustus heeft u mij geholpen voor het uitkiezen van een studierichting, omdat het toen voor mezelf nogal moeizaam verliep. Na lang zoeken en vele ondervragingen had ik besloten Media & Entertainment Business te studeren aan Thomas More Mechelen. Onlangs heb ik mijn examenresultaten binnengekregen, waaruit bleek dat ik op 8 examens en 10 examenopdrachten volledig geslaagd was! Hierbij een bedankje voor het helpen kiezen van een studierichting die ik graag volg en waar ik geen medische hulpmiddelen nodig heb om succesvol te studeren!

THIBAULT

Een tijdje geleden ben ik bij jou langsgekomen i.v.m. mijn studiekeuze. Ik twijfelde of interieurinrichter mijn ding zou zijn. Ik wil jou bij deze eens laten weten dat ik mij rot amuseer en zelfs hogere scores behaal dan in mijn bacheloropleiding. (minimum 80%)

UPENDI