‘Met een glimlach
jouw toekomst tegemoet’

Studiekeuzebegeleiding of studieheroriëntatie

Wat kan ik? Wat wil ik? Welke studierichting sluit hierbij het best aan?

Van studiekeuzevraag naar glimlach, onze aanpak

We gaan samen op zoek naar de studierichting die het best aansluit bij jouw kwaliteiten en interesses zodat je met volle goesting én met een GLIMLACH jouw studies aanvat.

Zij studeren met een GLIMLACH

OUDERS VAN RAMON

In de veelheid van studiekeuzes waren twijfel en onzekerheid de twee top-gevoelens bij onze zoon. Maar ook als ouders twijfelden we vaak of ons advies naar onze zoon wel het juiste was… Merci Gina om Ramon te begeleiden in zijn studiekeuze, maar ook om het zelfinzicht dat je hem meegaf. Merci ook om onze ouderlijke twijfels weg te nemen en ons bevestiging te geven over onze visie over, onze kijk naar Ramon.

MARIE-JULIE

Deze zomer ben ik samen met u op zoek gegaan naar de juiste studierichting voor mij. Bij deze wil ik graag even laten weten, nu de eerste examenperiode achter de rug is, dat ik enorm tevreden ben met de keuze die we gemaakt hebben. Ik ben namelijk voor al mijn vakken geslaagd! Laten we hopen dat het ook in het tweede semester zo verder zal verlopen!

Ouders van NORA

Ik voelde dat Nora niet gelukkig was. Zeer onzeker. Het gesprek over haar studies durfde ik zelfs niet aan gaan. Bij Upendi werd Nora super begeleid. Ik merk nu een gelukkige dochter die vol vertrouwen haar toekomst tegemoet gaat. Dankjewel Upendi, dankjewel Gina. Een echte aanrader!

UPENDI