‘Met een glimlach aan de slag
als professional

UPENDI ACADEMY

In de UPENDI ACADEMY delen wij onze expertise met werknemers, werkgevers, HR-professionals en (toekomstige) loopbaanbegeleiders.

OPLEIDING 'Van loopbaancoach tot loopbaanprofessional'

Werknemers en zelfstandige ondernemers willen meer en meer professioneel advies aangereikt krijgen om effectief hun loopbaan in handen te nemen. Daarom richt deze opleiding zich niet op algemene coachingtechnieken, maar op concrete en resultaatgerichte methodieken.

OPLEIDING ‘Word een professionele studiekeuzebegeleider’

Tijdens deze opleiding krijg je bij de UPENDI Academy handvaten aangereikt om te groeien tot een professionele studiekeuzebegeleider. Een professional die jongeren vanuit een positief zelfbeeld en een realistische kijk op de opleidingsmarkt aanzet tot actie zodat ze met een GLIMLACH hun toekomst tegemoet gaan.

Proef mee van hun GLIMLACH

LIESBET

Bij UPENDI krijg je concrete en waardevolle tools aangereikt om een student op een kwaliteitsvolle manier te ondersteunen bij het maken van studiekeuze. Zeer aan te raden opleiding!

LIESELOT

Het internet staat vol van methodieken die ik in mijn trajecten kan gebruiken, maar hoe pas je ze praktisch toe? Hoe breng ik meer structuur in mijn trajecten? Tijdens de opleiding kreeg ik heel wat handvaten aangereikt om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan!

KIM

Tijdens de opleiding werd snel duidelijk dat kiezen op basis van mogelijkheden niet voldoende is, een keuze waarbij rekening wordt gehouden met talenten en motivatie vergroot de slaagkans in het hoger onderwijs aanzienlijk. Dankjewel Gina voor de goed onderbouwde inzichten!

ACADEMY KALENDER