‘Met een glimlach aan de slag
als professional

UPENDI ACADEMY

In de UPENDI ACADEMY delen wij onze expertise met werknemers, HR-professionals en (toekomstige) loopbaanbegeleiders.

OPLEIDING 'Van loopbaancoach tot loopbaanprofessional'

Na het succes van de editie in 2022, organiseren we deze training opnieuw in 2023! Tijdens deze opleiding krijg je bij de UPENDI Academy als loopbaanbegeleider of HR medewerker handvaten aangereikt om te groeien tot loopbaanprofessional. Een professional die cliënten vanuit een positief zelfbeeld en een realistische kijk op de arbeidsmarkt aanzet tot actie om opnieuw met een GLIMLACH  aan de slag te gaan.

OPLEIDING ‘Word een professionele studiekeuzebegeleider’

Tijdens deze opleiding krijg je bij de UPENDI Academy handvaten aangereikt om te groeien tot een professionele studiekeuzebegeleider. Een professional die jongeren vanuit een positief zelfbeeld en een realistische kijk op de opleidingsmarkt aanzet tot actie zodat ze met een GLIMLACH hun toekomst tegemoet gaan.

Proef mee van hun GLIMLACH

STEVEN

Gina slaagt erin om op een enthousiasmerende manier en via een gestructureerd aanpak haar kennis over te brengen. Haar opleidingen zijn doorspekt van praktische cases die ervoor zorgen dat de theorie toegepast wordt op de praktijk waardoor het zeer bruikbaar wordt.

Kim

De opleiding 'Van loopbaancoach tot loopbaanprofessional' laat je als HR-professional of toekomstige loopcoach kennismaken met heel veel praktische tools en tips, goed onderbouwde theorie en heel veel praktijkervaring van Gina. Het is zowel een cadeautje aan jezelf als aan je medewerkers omdat je heel concreet mee aan de slag kan!

INGE

Een zeer praktische en volledige opleiding om als loopbaanbegeleider een grote meerwaarde te kunnen zijn voor je cliënten

ACADEMY KALENDER