‘Met een glimlach aan de slag
als professional

UPENDI ACADEMY

In de UPENDI ACADEMY delen wij onze expertise met werknemers, werkgevers, HR-professionals en (toekomstige) loopbaanbegeleiders.

OPLEIDING 'Van loopbaancoach tot loopbaanprofessional'

Na het succes van de editie in 2022, organiseren we deze training opnieuw in 2023! Tijdens deze opleiding krijg je bij de UPENDI Academy als loopbaanbegeleider of HR medewerker handvaten aangereikt om te groeien tot loopbaanprofessional. Een professional die cliënten vanuit een positief zelfbeeld en een realistische kijk op de arbeidsmarkt aanzet tot actie om opnieuw met een GLIMLACH  aan de slag te gaan.

OPLEIDING ‘Word een professionele studiekeuzebegeleider’

Tijdens deze opleiding krijg je bij de UPENDI Academy handvaten aangereikt om te groeien tot een professionele studiekeuzebegeleider. Een professional die jongeren vanuit een positief zelfbeeld en een realistische kijk op de opleidingsmarkt aanzet tot actie zodat ze met een GLIMLACH hun toekomst tegemoet gaan.

Proef mee van hun GLIMLACH

An

Ik wil je bedanken voor de bijzonder professionele en leerrijke opleiding. Hoogstaand niveau. Dikke pluim aan jouw adres. De passie en liefde voor alles wat je doet zijn een rode draad doorheen de opleiding. Hartverwarmend en inspirerend.

STEVEN

Gina slaagt erin om op een enthousiasmerende manier en via een gestructureerd aanpak haar kennis over te brengen. Haar opleidingen zijn doorspekt van praktische cases die ervoor zorgen dat de theorie toegepast wordt op de praktijk waardoor het zeer bruikbaar wordt.

LIESELOT

Het internet staat vol van methodieken die ik in mijn trajecten kan gebruiken, maar hoe pas je ze praktisch toe? Hoe breng ik meer structuur in mijn trajecten? Tijdens de opleiding kreeg ik heel wat handvaten aangereikt om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan!

ACADEMY KALENDER