‘Met een glimlach aan de slag
als professional

UPENDI ACADEMY

In de UPENDI ACADEMY delen wij onze expertise met werknemers, werkgevers, HR-professionals en (toekomstige) loopbaanbegeleiders.

OPLEIDING 'Van loopbaancoach tot loopbaanprofessional'

Vanaf 1 januari 2023 zal iedere loopbaanbegeleider over een beroepskwalificatie dienen te beschikken. Deze beroepskwalificatie zal toegekend worden op basis van jouw huidig diploma en/of aantal trajecten die je als loopbaanbegeleider reeds uitgevoerd hebt. Wie niet aan deze voorwaarden voldoet, zal binnen de 6 jaar een opleiding dienen te volgen. Deze specifieke opleiding bestaat echter nog niet.

OPLEIDING ‘Word een professionele studiekeuzebegeleider’

Tijdens deze opleiding krijg je bij de UPENDI Academy handvaten aangereikt om te groeien tot een professionele studiekeuzebegeleider. Een professional die jongeren vanuit een positief zelfbeeld en een realistische kijk op de opleidingsmarkt aanzet tot actie zodat ze met een GLIMLACH hun toekomst tegemoet gaan.

Proef mee van hun GLIMLACH

Karen

Gina heeft alles in huis om een volwaardige mentor te zijn voor loopbaanbegeleiders. De opleiding is gevuld met tips & tricks, zowel op vlak van loopbaanbegeleiding als tips rond opstart van je praktijk, uitbouw van een netwerk. Kortom ik heb heel wat inspiratie op zak om er zelf verder mee aan de slag te gaan. Dankjewel Gina!

KIM

Tijdens de opleiding werd snel duidelijk dat kiezen op basis van mogelijkheden niet voldoende is, een keuze waarbij rekening wordt gehouden met talenten en motivatie vergroot de slaagkans in het hoger onderwijs aanzienlijk. Dankjewel Gina voor de goed onderbouwde inzichten!

INGE

Een zeer praktische en volledige opleiding om als loopbaanbegeleider een grote meerwaarde te kunnen zijn voor je cliënten.

ACADEMY KALENDER