Sofie Verdurmen

LOOPBAANBEGELEIDING

Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste professionele plek zit of dien je onverwacht op zoek te gaan naar iets nieuws? Wil je jouw carrière graag een nieuwe wending geven, maar twijfel je? Vraag je je af hoe je meer voldoening en plezier in je werk kunt vinden? Wil je weten welk werk jou echt voldoening geeft, wat je graag doet en waar je goed in bent? Dan is loopbaanbegeleiding misschien iets voor jou!

Samen zetten we via oefeningen en gerichte vragen alles op een rij en brengen we jouw talenten, interesses, persoonlijkheid en loopbaanmogelijkheden in kaart! Met persoonlijke begeleiding help ik je om jouw ideale loopbaanpad te ontdekken en de juiste stappen te zetten naar een bevredigende en succesvolle carrière.

STUDIEKEUZEBEGELEIDING

Het kan lastig zijn om te bepalen welk diploma je wilt behalen, welke baan je ambieert, kies je nu best voor een hogeschool of universiteit. Weet dat je niet alleen bent!
Bij Upendi helpen we je graag om helderheid te krijgen in jouw kwaliteiten, talenten en persoonlijkheid om zo de studiekeuze te vinden die het beste bij je past. Een goede studiekeuze is de eerste stap naar een gelukkige en succesvolle loopbaan, en daarom is dit traject ook een waardevolle investering voor je toekomst. Samen zorgen we ervoor dat jij met zelfvertrouwen de juiste studiekeuze maakt en met energie en goesting kan starten aan het academiejaar.

Begeleidingen:

  • Studiekeuzebegeleiding
  • Loopbaanbegeleiding
Nieuwstraat 42
9100 Sint-Niklaas

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Gebruik onderstaand formulier om je gegevens achter te laten. Wij contacteren je voor een gratis kennismakingsgesprek!